torsdag 27. juni 2013

Verdens beste og enkleste "ostekake-dessert" :)

Jeg har fått helt dilla på denne, og den er SÅ enkel å lage :) Ferdig på en-to-tre, og smaker helt nydelig og sommerfrisk :) Det finnes helt sikkert en masse oppskrifter rundtomkring på nettsteder og matblogger og sånn, men her er i alle fall min måte å gjøre det på:)

Visp en pk kremfløte med 2,5 ss sukker
Visp en boks kremost med ca 3 ss melis
Bland de to sammen

En kurv jordbær- renses og skjæres i biter

Knus litt over en halv pakke digestive- kjeks, og bland med 75-100 g smeltet smør/margarin

Legg kjeksen i bunnen av en dessertskål,
legg ostekremen oppå,
og jordbærene på toppen, og desserten er klar til å spises med det samme.

Ingenting som skal stekes eller stivnes først, den skal bare nytes akkurat sånn :) Kjempeenkelt, og kjempegodt :))



 
<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Og så har jeg heklet kluter:)
 

 
 Jeg fant denne oppskrifta på Drops sine nettsider, og syntes det var både et fint og morsomt mønster å hekle. Og klutene blir litt tykke og gode, men jeg synes de i enkelt garn passer best som -  kluter. Men de kan lett bli til grytekluter hvis man bruker dobbelt garn, og det har jeg tenkt å prøve etterpå. Skal bare kose meg med litt dessert først - m-m-m !!!
 
Ønsker alle sammen en fin kveld :)
 
Klem fra
post signature

6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Takk for nydelig oppskrift. Den må prøves. Gleder meg allerede. Flott mønster på klutene.
KLem

June sa...

Desserten så helt herlig ut! Så flink du er til å hekle, har fårr dilla på hekling selv og alltid artig å se hva andre lager:-)
Klem, June

kiwimeskreations sa...

Oh that dessert looks fabulous - it is mid winter here and that is such a beautiful summer dish!
The crochet looks fascinating - I must look for the pattern.
How is Siv Irene's health now?
Blessings
Maxine

Kjersti sa...

Mmmm - det så jammen godt ut! Takk for oppskrift!
Håper du har en fin sommer så langt!
Klem fra Kjersti:)

Susanne Halseth sa...

Nam <3 Det så ikke feil ut!!! :)

Marit sa...

Dette har jeg og laget flere ganger, kjempegodt.
jeg sløyfer smeltet smør og har det i en avlang ildfast form.
Serverer den som kake, gjør alltid lykke.