søndag 7. juli 2013

Et hundeliv :)

Det er ingen overdrivelse å si at jeg er glad i dyr, jeg kan ikke tenke meg et liv uten :) Jeg bruker en del timer i uka på hundene og kattene våre, og det er akkurat sånn jeg vil ha det. Mannen påstår til og med at jeg (nesten) steller bedre med dyrene enn med han, hehe. Og jeg har en nabo som en gang sa til meg at i hans neste liv ville han være hund og bo hos meg :) En fleip, men inni der et sted er det samtidig et kompliment, synes jeg :)
Jeg vet nok at jeg til tider kan være vel opptatt av dyr, men det er nå sånn jeg er, og det er sånn jeg vil fortsette å være :) Jeg trenger dyr for å være et "helt" menneske, og sånn har det vært siden jeg var liten. Jeg er oppvokst på gård og hadde alltid ei ku eller en hund eller en katt i umiddelbar nærhet. Nå er det hund og katt som gjelder. Jeg gir dem masse tid og kjærlighet, og får så uendelig mye tilbake fra dem.
Og nei, jeg blir ALDRI lei av å ha dem rundt meg. Det er nemlig en del mennesker som lurer på det, man blir jo så bundet, kan ikke reise som man vil, må alltid tenke på "denne hunden". Vel, jeg er kanskje bundet både på hender og føtter av "disse dyrene", men jeg elsker hvert sekund.
Jeg var uten hund i tre år (etter at jeg måtte avlive min forrige bichon, Tim), og jeg reiste ikke noe mer da, selv om jeg kunne. Og jeg savnet ham hver eneste dag, men problemet mitt var at det var så vondt å miste ham at jeg ikke orket tanken på å gå igjennom det en gang til.
Det var faktisk ikke før vår yngste datter Siv Irene ble syk (det kan du lese om her ), at jeg gikk med på å skaffe ny hund. Og jeg er i dag veldig glad for at jeg ga meg. Jeg elsker min lille hjertesyke Bamse over alt i verden. Det går heldigvis bra med ham så langt, og han fungerer fint i hverdagen og får sin hjertemedisin morgen og kveld. Godgutten til mor <3Og denne helga har jeg fått lov til å passe to ekstra hunder, heldige meg. Så vi har hatt tre hunder på soverommet noen netter nå, men bare få sagt til de som lurer nå, det er MANNEN som har fått ligge i senga altså :) :)
                                                      
  <3<3<3<3<3<3<3<3<3
                                                                          
LUNA - en nydelig tibetansk spaniel. Hennes matmor giftet seg nemlig i går, og trengte (forståelig nok) en "barnevakt" for helga. Så jeg har passet Luna siden fredag. Hun er så søt og snill, og full av liv. Ei kjempeskjønn lita jente er hun :) Og det fine er at de nygifte har bygget hus like i nærheten, så vi blir nesten naboer, og vi kommer til å få mange koselige turer sammen framover :)

 
OLIVIA - en like nydelig amerikansk cocker spaniel. Hennes familie er på ferie, så hun kom hit på onsdag kveld. Hun er så rolig og snill at man skulle tro hun var en gammel og klok dame, men hun er bare ca ett år. Så hennes personlighet er bare helt fantastisk :)

 
Og i går fikk vi besøk av min søster Anne Lise med sin lille Ronja på tre mnd. Hun er altså "lillesøster" til Kaizer (hunden til Siv Irene). De har samme foreldre, men er fra forskjellige kull. De er en blanding av Yorkshire terrier og Chinese Crested Powder Puff, og denne blandingen blir kalt Yorkiepuff.  De er bare noen helt ufattelig skjønne hunder. Og jeg måtte jo bare låne henne litt :) Hun er nå oppe i anselige 2,5 kg :) Lille søtnosen <3
 
 
Det var første gang hun hilste på Turbo, hunden til min eldste datter Bente Lill. Han er nå blitt ett år, og er en stor gutt på 40 kg. Han er blanding av labrador og kongepuddel, en såkalt labradoodle. Han har også en utrolig sjarmerende personlighet, men det er mange kilo å holde styr på - det skal være sikkert og visst. Men det gikk veldig bra da han møtte Ronja :)
 
 
Og så samlet vi flokken for å ta en liten luftetur. Tenkte vi skulle ta oppstilling først for å ta noen fine bilder, men det er jammen ikke lett å få fire damer og seks hunder til å posere samtidig :) :)
 

 
Men gøy hadde vi det i alle fall, alle sammen :) Og masse sosialisering for hundene :) Og en aldeles strålende sommerdag var det også, så det kunne ikke vært bedre :)
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Jeg håper du nyter sommeren :) Det gjør i alle fall jeg :)
 
 Og jeg tenker på hvor heldig jeg er-
 
-som bor akkurat her på verdens fineste sted
- som har verdens beste og snilleste døtre
- som har en mann som elsker meg og alle mine "rariteter"
- som har anledning til å holde på med alle mine hobbyer 
- som er frisk nok til å nyte livet akkurat som det er akkurat nå <3
 
God sommerklem fra
post signature

3 kommentarer:

Malys krok sa...

Ja det er herlig med hund!
KJempefine bilder av deres!
Må vel innrømme at jeg setter Bamse først, men de andre er også flotte!
-Margit-

MaxineD sa...

I am not a 'dog' person, but yours look lovely!! Not only do you live in a wonderful country - and I think we do too here in New Zealand.
Blessings
Maxine

Lises hjertegleder sa...

Så glad i deg kjære søster- og alle de andre som setter pris på deg, både to,- og fir- bente
Sommerklem