tirsdag 8. januar 2013

Lue og skjerf til gojenta mi :)

I går ble jeg ferdig med lue og skjerf til Bente Lill :) Hun hadde egentlig tenkt å strikke seg genser selv, men ga opp tanken nesten like fort som garnet var kjøpt. Hun har lange arbeidsdager som billakkerer, og i tillegg har hun sin "lille" Turbogutt som krever sitt:) Som sagt bor hun sammen med sin søster i eget hus, og siden lillesøster er syk,  faller også størstedelen av husarbeidet på Bente Lill. Da er det ikke så mye tid og overskudd igjen til genserstrikk. Så i stedet for genser, fikk hun lyst på lue/skjerf av garnet sitt. Det ordnet jeg for henne, og det ble altså seende slik ut:


 
 
Jeg har brukt Andes-garn fra Drops, og luemønsteret har jeg funnet her, og synes det var et fantastisk fint mønster å strikke. Skjerfet er bare strikket etter eget hode, men brukte samme flettemønster som i lua, over 40 masker. Lua ble nok kanskje litt større enn modellen, men Bente Lill ble kjempefornøyd, og da er jeg også førnøyd :) Fornøyde jenter gir fornøyde mammaer:))
 
 
post signature

2 kommentarer:

MaxineD sa...

Oh May this is beautiful knitting, and Bente Lill is beautiful too!! There is nothing better than knowing you have made your family happy!
Blessings
Maxine

Lises hjertegleder sa...

Så fint!!!
Men det er jo alt du lager;))
Klemz til DU)))