søndag 30. september 2012

Nisser og hunder:))

Jeg har hatt en lang pause fra bloggen, men det er jo ikke alltid man får tid til alt:)
 Men nå har jeg begynt å hekle nisser til jul, litt tidlig kanskje... Men koselig er det i alle fall:) Når jeg ser ut, er det VELDIG høst her. Og da kommer lysten til å sitte i stua med fyr i ovnen og håndarbeid i hendene. Mønsteret er mitt eget, og nissene er heklet i Ullrikka garn fra Nille og tovet i vaskemaskin etterpå. Så har jeg fylt dem med vatt, sydd på nese, og limt på saueull til skjegg og hår:))

 


Vi hadde egentlig planlagt en lang skogstur i dag med alle hundene. Men det ble ikke noe av i dette regnværet. I stedet har jeg badet Bamsegutten min, han ble så fin:)) Og veldig trøtt etterpå. Jeg ville egentlig ha ham til å posere på kommoden, men det var vist bedre å legge seg der i stedet:))

 
Og Kaizer har overnattet hos oss, så da måtte jeg jo ta et par bilder av han også:) Verdens søteste lille gutt:)) Men det er en 4,5 kilos tøffing når han vil. Vi har nettopp vært hos dyrlege med han og funnet ut at han har en feil med skulderleddene foran, de er litt "slarkete" og kan faktisk dras ut av ledd ganske lett. Men da dyrlegen gjorde det, kom det ikke en eneste lyd fra han, selv om det gjorde vondt. Og vi har sett at han har haltet litt, men han har ikke klaget. Og nå har han fått en god sele som han skal bruke når han er på tur, som vil hjelpe godt. Dere skal få se et bilde av han med den på senere en gang:)) Da ser han skikkelig kul ut:))
 
 
Og selvfølgelig har Turbo også vært på besøk i dag:) Han har nå blitt 6 mnd, og vokser seg større for hver dag som går. Han er nå oppe i 25 kg, men som dyrlegen sa, hva gjør vel det når det er 25 kg med godhet:)) For han er virkelig en kjempestor kosegutt:))
 
 
Så i dag har vi hatt en ganske rolig søndag, og bare kost oss sammen, både to- og firbeinte:) Håper du har hatt en fin søndag også:) Takk for at du tittet innom meg:))
 
Hilsen og klem fra
 
May Brit
 
 
 
 

5 kommentarer:

SiskiyouSue sa...

these are just adorable! Nice job...

MaxineD sa...

So good to see you here May, and to see that your dogs are all well and happy.
I love those gnomes - they are so cute!
Blessings
Maxine

Malys krok sa...

Å så skjønn han er den Bamsegutten din! Når de er nybadet er de jo ekstra fine også!
Søt er Kaizer også, synd han hadde denne "feilen", men når han ikke har vondt av det går det jo bra.
Den store er så stor og de er jeg litt redd for ,iallefall når de kommer for nær, men skjønner at denne er denne er snill og god!
Tusen takk for koselig hilsen!
Glad jeg fikk vite om deg og bloggen din! -Margit-

Malys krok sa...

Har du sett sånn! Jeg glemte jo å si at nissene dine er kjempesøte! Var bare opptatt av hundene, vet du.. sliker det bare med en hundeelsker!
-Margit-

Randi sa...

Du er en kjempeinspirasjon for alle oss andre - og tusen takk for at du deler det med oss!! Og igjen - takk for at du tok deg tid til å skrive og sende oppskriften på nissene. Her er også produksjonen i full gang :-))
Klem Randi <3