tirsdag 14. august 2012

Heklet bamse og dyrebilder:)

Jeg fant en oppskrift på heklet  bamse her hos Drops design, og den fikk jeg så lyst til å prøve:) Bamsen min er heklet i hvitt teppegarn ( sånne store nøster dere vet) og med en tråd i babyull for å få det litt tykkere:) Det rosa er bomullsgarn fra Europris. Den lille kosebamsen min skal ei lita prinsesse jeg kjenner få:) Håper den faller i smak:) 


I dag er jeg "hundevakt" igjen for Turbo mens min datter er på jobb. Det er min siste dag med ferie for denne gang, i morgen er det på`n igjen:) Så vi nyter en stille og rolig formiddag, Bamse, Turbo og jeg:) Jeg måtte bare ta med et bilde av de to, det er liksom helt feil at den minste har den største kurven:) Ser ut som om Turbo har den samme tanken som jeg, men Bamse........ja, han tenker i alle fall ikke det:))


Så har jeg jo fotografert mine søte kattepusdamer også:) Lurer på hvor mange bilder jeg har av dem egentlig.... Det er maaaaaange:)) Men jeg kan ikke begrense meg, jeg elsker å se dem posere og gjøre seg til for meg:) Og så er de jo verdens fineste da;))

LILLEPYS

NUSSI


MIA......

 og en av hennes mange kavalerer:) Her er det nabokatten Sofus som er på besøk, og som vanlig tar Mia godt i mot ham. Det gjør hun med alle som kommer i hennes vei:))Dette er en annen av Mia`s guttevenner, men han vet jeg ikke navnet på. Han så at Sofus var her, og da snudde han og tuslet hjemover igjen. Tror nok ikke at han likte det noe særlig, for han og Mia har vært bestevenner ei god stund nå, og da passer det nok dårlig med konkurranse:) Jeg er bare så glad for at alle mine tre er sterilisert, så kan frierne bare komme så mye de vil:))


Ble mye dyreprat her i dag, men sånn er det når man er laaaaangt over gjennomsnittlig dyrevenn;)) Og som jeg har sagt før, dyrene gir meg så utrolig mye.....hver eneste dag:))


Klem til alle dere fra meg og mine firbente små venner. Måtte dere få en aldeles strålende dag:))
 post signature

3 kommentarer:

MaxineD sa...

Oh May I love your animal posts - your pets are so beautiful, and the wee teddy bear is so pretty.
Blessings
Maxine

mette sa...

Kjempesøt bamse og dyrebildene dine er som alltid supersøte:))

Ha en fin kveld:))

Malys krok sa...

Hei! Her kommer jeg inn for første gang og har sett mye fint hos deg! Den egentlige grunnen til at kom inn var at jeg hørte fra din søster med
"Lises Hjertegleder", at du har en Bichon Frisè. Da ble jeg interessert
og spurte om du hadde blogg. Derfor altså! Fint å se bilder av din Bamse! Men stakkars han som er født med hjertefeil! Fint han kom til en som steller han så godt! Koselig å se bilder av alle de andre dyrene også!

Fint par som har feiret sølvbryllup! Gratulerer!

Kjempefine kort og merkelapper du lager!

Veldig koselig blogg du har! Jeg vil gjerne komme tilbake så jeg vil legge deg til på min bloggliste, slik at jeg ser når det er noe nytt hos deg! Håper det er i orden?
Ha det godt! Ønsker deg en fin kveld! -Margit-