søndag 10. mars 2013

Bilder og digistempel:)

Nå er det ei stund siden jeg har skrevet noe på bloggen min :) Det fine med en hobbyblogg, er at ingen er avhengige av at det skjer noe der hele tida. Og så er det jo så mange koselige blogger å besøke at jeg har ikke noen tanker om at dere savner oppdatering hos akkurat meg :)
Men i dag har jeg lyst til å vise dere noen koselige bilder. Håper du nyter ditt besøk hos meg:)

Først noen bilder av to skjønne rådyr som besøkte oss i ettermiddag:) Vi har en stor stein like utenfor huset hvor det gror eføy, og den oppdaget de for en god stund siden. Men det er først i dag at jeg har fått tatt bilder av dem:) Det er noen av de nydeligste dyrene som finnes, synes jeg.

 

 
Og her er noen bilder fra et par turer jeg hadde i går med hundene. Turbo var heldig og fikk besøk av sin gode venn Bonzo, så de hadde en kjempefin tur i heia sammen:) Og de gjør det de liker best, løper......
 
 
...........og løper.......

 
...........løper litt til.........
 
 
.........og enda litt til:)

 
Bamse og Kaizer er ikke spesielt glade når Bonzo og Turbo raser rundt i vill fart, så de fikk sin egen tur i fred og ro. Og de koste seg masse i det fine været:) Lurer på hva de "prater" om her?
 

 
Tror de lurer på hvorfor jeg styrer med bilder i stedet for å gi dem flere godbiter:)
 
 
Kaizer med genser og den fine kløvselen sin:) Han har en liten pose på hver side med mynter i for å trene muskulaturen rundt skulderleddene. Han har veldig løse skulderledd, og må bygge muskler for å ikke få problemer etter hvert. Han er veldig flink og synes det er helt greit å ha litt vekter når han går tur:)
 
 
Bamse har på seg refleksvest på tur sånn at han ikke forsvinner helt for meg, for han liker å løpe litt rundt og utforske på egen hånd:) Og han er jammen ikke alltid lett å finne når han har samme farge som naturen:) Men om sommeren kan han ikke gjemme seg for meg:)

 
Til slutt vil jeg gi dere en av mine bamsetegninger:) Det er lenge siden jeg har delt noen digistempel på bloggen min, det blir ikke så mye tegning på meg for øyeblikket. Men denne bamsen med fanget fullt av tulipaner kan kanskje passe siden det nærmer seg påske:)
 

 
Klem fra
 
post signature

8 kommentarer:

MaxineD sa...

Such lovely photographs May - I love the glimpses you give into your world, and I have missed you :-).
Blessings
Maxine

Lill Anita sa...

Flotte naturbilde du har lagt ut...
Ha en fin kreativ uke

Klem :)

Charlene Mitchell sa...

Thanks so much for your cute bear!

Silverbutterfly sa...

The Bear is so adorable, thanks. Love your snow pics, nice to see snow as here in Central Texas it's very rare.

Silverbutterfly

Jackiekg sa...

Thank you for this very cute
bear!

hoptownracer1 sa...

Thank you! Love all of your beautiful pictures! :)

Cathy -Mercieschild sa...

I love the pictures of your doggies, they are so cute and teh deer, what a treat to see. Thank you so much for the cute bear too. Thank you for sharing with us and yes, you were missed, at least by me. :) I am glad your back. hugs, Cathy k

txexperiment sa...

Very cute image. We've missed you. Thanks!