mandag 31. oktober 2011

3 julekort i oktober:))


Så klarte jeg å få ferdig julekortene for oktober også:) Sliter med nakkesmerter for tiden, og kan ikke å sitte så lenge ved hobbybordet om ganga. Men litt blir det da, heldigvis:))

På det første kortet har jeg brukt papirer fra Panduro og Pion design, bånd og roser kjøpt på Hobbyhimmelen, charms fra Korthobby, og motivet har jeg tegnet selv:) Det er fargelagt med akvarellfarger:) Stempelet inni kortet er fra Kort og Godt. Dies fra Spellbinders.

På kort nr 2, har jeg brukt rosa bazill kledd med gjennomsiktig stoff med gullstjerner. Ellers har jeg brukt mitt eget digistempel fargelagt med akvarellfarger, og pyntet med Stickles Gold:) Stoffhjertene vet jeg ikke helt hvor jeg har kjøpt, har hatt dem for lenge til at jeg husker det:))Gullbåndet er kjøpt hos Stoff og Stil. Stempelet på utsiden er fra Panduro , og  teksten inni er fra Kort og Godt. Så har jeg brukt oval- dies fra Spellbinders.


Kort nr 3 er også veldig rosa, men det var nå liksom det hjørnet jeg var i da jeg lagde det:)) Det er laget som et slags "spinner card", har sett eksempler på dem på Youtube. Det blir nok flere av dem, for jeg syntes det var moro å lage. Papirene er bare vanlig bazill og tynne gullark, og et digipapir fra bearly mine designs. Blomstene er laget av dies fra Marianne design, og pyntet med Stickles gold. De små metallblomstene og ornamentene ved siden av kjøpt på hobbyhimmelen. Har brukt dies fra Spellbinders, og stempler  fra kortoggodt


Disse julekortene skal inn til utfordringen hos Hjerteboden`s juleblogg.

Ønsker alle sammen en fin-fin dag:)

post signature

9 kommentarer:

Marianne sa...

Beautufull cards are this.
Thank you for the many freebies you put on your blog. They are beuatifull.
Greetings Marianne

Siv Irene sa...

Kjempe fine!!! :)

Autumn Mist sa...

These cards are fabulous. Is there any chance you could do a tutorial on the card with three sections with the snowflake in the middle?

Teresa sa...

Wonderful!!

Anonym sa...

Gurimalla så flotte julekort, med masse kjempeflotte detaljer :)
Åååh den nissejenta var søt altså så god ser hun ut :))
Den i rosa var knallfin, elsker litt utradisjonelle kort iblant ;)
Og den med den stjernen inni er kjempeflott :)
Godt og kreativt jobba :))
God bedring til deg, May Brit :)
Klemmer Lill

Anne H. sa...

Så flotte julekort du har laget - og de er like fine inni som utenpå!
Fine farger og detaljer.
Anne

Paula sa...

Wonderful cards.
Love it!
Hugs Paula

Anonym sa...

Nydelige stempler du tegner, og den nisse jenta er bare så søt :)
Koser meg sånn når jeg fargelegger alle di flotte motivene dine. Tusen takk, du er en engel som deler med oss andre. Klem fra Karin <3

MaxineD sa...

May your cards are beautiful - blogger did not want to translate, but words are not necessary!! the cards speak for themselves!!
Blessings
Maxine