fredag 28. desember 2012

Mer julestemning :)

Siden jeg må bruke ufrivillig mye av min tid på sofaen, (pga en heller lite samarbeidsvillig rygg), kommer det enda flere bilder på bloggen i dag :) Det er så koselig å dille med fotoredigering når man har tid til det, og veldig koselig å dele bildene med andre etterpå :)
 
Først bilder av en engel som jeg laget en stund før jul. Den har sin egen lille historie. En venninne og kollega har et tantebarn som ble svært syk for en tid tilbake. En stund så det veldig alvorlig ut, men det går heldigvis bedre nå. Min venninne ville så gjerne gi henne en engel som kunne enten henge over senga, eller stå på bordet ved siden av. Jeg sa jeg gjerne ville lage en til henne, og den ble altså seende slik ut :)
 

 
Så noen koselige bilder av jentene mine og hundene deres :) Siv Irene har hatt ganske mange dårlige dager det siste pga sykdommen (ME), men hun er flink til å bruke de gode dagene til noe positivt. En dag gikk de ut i snøen og koste seg med sine to firbente bestevenner :) Det vil si, Kaizer syntes det var alt for kaldt, selv om genseren var på. Så han ville bare være i fanget. Hvis dere ser etter på ansiktsuttrykket hans, så ser dere hvor trist han er, hehe. Lille søte Kaizer <3
 
 
Turbo, derimot, elsker å boltre seg i snøen. Han kan ikke få vært ute nok :) Og å lekesloss med Bente Lill er himmelen på jord for han :) Han er nå blitt en stor gutt på 7-8 mnd, og veier godt over 30 kg. Så han er rimelig uhåndterlig for øyeblikket, med hormoner i fri flyt og valpestreker i fleng :) Men samtidig så utrolig skjønn :)

 
Jeg har også fått laget noen småting til jul, og dette er noen av dem. Enda en engel som den på det andre bildet, men denne er litt mindre. Så heklet jeg et trekk til et syltetøyglass, og laget en lykt. Den ble gave til en annen kollega på jobb :) Duken er heklet etter eget hode, og er en gave til jentene mine :) Tenker de får den lille engelen også jeg :) Azaleaen måtte jeg ta med på bildet, for jeg er så stolt over å ha fått den så fin. Vanligvis detter knoppene med en gang jeg får en i hus, men i år fikk jeg det til :) Har dusjet, vannet, dullet og stelt med den så det er ikke måte på :) Kanskje det som har manglet tidligere?  :) :)
 
 
Jeg har ikke bare gitt bort ting, jeg er også så heldig å ha fått masse :) Den fine juledekorasjonen med amaryllis, fikk jeg av min kjære en dag han kom hjem fra jobb :) Den er  så nydelig.
 Flaskenissen har jeg fått av min kjære svigerinne i julegave, og den er så søt synes jeg :) Og svibelen er en annen førjulsgave fra min kjære storsøster. Jeg er heldig jeg :)
 
 
På en av mine små gåturer i går, hadde jeg med kameraet så jeg fikk tatt noen fine bilder av vinterlandskapet og min kjære Bamsegutt :) Han er så flink til å holde meg med selskap, både på gåturene og inne på sofaen :)  Godgutten min <3
 
 
Det var bildene for i dag, håper dere koste dere med dem :) Så må dere nyte resten av romjula, kos dere med familie og venner :)

 Juleklemmer fra
post signature3 kommentarer:

MaxineD sa...

Sorry to hear your back is not good May - I hope you recover soon!! Love looking at your photos, and all your crafts and gifts - the angels look really beautiful!
Blessings
Maxine

Kjersti sa...

Så nydelige bilder May Brit, og så mye fint du har lagd til julen! Synd med ryggen, håper du er på beina snart da!
Godt nytt år!
Klem fra Kjersti:)

Carina Josefine sa...

Så mange flotte bilder, proppfulle av julestemning :)

Håper ryggen blir mer samarbeidsvillig etterhvert!