onsdag 18. juli 2012

En sommerdag:))

I dag har vi hatt sol og litt varme hos oss, og det var deilig:) Det var godt med en sommerdag, smøre seg med solkrem og legge seg på solsenga og bare slappe av:)) Det har ikke vært det beste sommerværet til nå, men jeg prøver å ikke irritere meg over noe jeg ikke kan gjøre noe med likevel. I stedet gjør jeg ting som får meg i godt humør uavhengig av været:)
Som for eksempel håndarbeid får meg i godt humør:) Og jeg har begynt å hekle et nytt teppe til nyfødtposten på sykehuset i Kristiansand. Jeg har snart tre sett ferdig, og da har jeg tenkt å levere dem;) Jeg håper noen kan ha glede og nytte av dem:) Teppet mitt hekles i såkalt "skjellmønster", og jeg bruker Babygarn fra Europris og heklenål nr 4 for at det skal bli mykt og luftig:)

Og en kveld da vi satt inne i stua, krasjet denne stakkaren rett i vinduet. Jeg løp ut på verandaen, og der lå den rett ut på golvet. Jeg var redd det ikke var noe håp, men etter å ha hvilt litt ( ganske lenge) i hånda mi, fløy den av sted. Den fløy ikke langt i starten, men jeg velger å tro at den klarte seg:) Og sånt blir man varm i hjertet av, i alle fall når man er så glad i naturen og dyr og fugler som jeg er.Og så er jeg jo innom hobbyrommet mitt og lager litt kort og sånt vettu:)) I dag vil jeg vise dere to tags jeg har laget. De er laget av kraftkartong, og motivene har jeg funnet hos fotos vintage gratis.
Jeg har brukt dies fra Marianne design, kjøkkenklut fra Nille, charms fra Korthobby, stempel fra Kort og godt, og alle kantene er svertet med Distress Ink Walnut stain.
Tenkte at de skulle få være med på utfordringene hos

vintage udfordring - anything goes

Til slutt noen bilder av Bamse, som også er en av mine store gleder:) Han har en veldig stor plass i hjertet  mitt, mest fordi han er en skikkelig kosegutt. Men også fordi han er født med en hjertefeil, som gjør at han er ekstra sårbar. Han er helt avhengig av at jeg passer på ham, gir ham medisinen og sørger for at han har det bra til enhver tid. Foreløpig går det veldig bra med ham, og jeg håper å få beholde ham i mange år enda:)) Så om det er sol eller regn, kaldt eller varmt, så har vi mange kosestunder, jeg og Bamsegutten min:))

Så vil jeg ønske dere alle en riktig fin kveld videre, og takk for at dere titter innom bloggen min:))
Klem fra
 post signature

8 kommentarer:

Lises hjertegleder sa...

Det var utrolig fin heklemåte!!
Kan du si fra når du skal levere på sykehuset, så kan jeg bli med å levere mine strikka tepper?

Du æ en STOR inspirasjon og GLEDE for meg.LOVE U SØS <3

MaxineD sa...

Love your tags May. I also had a wee bird stun itself on a window, and I held him for some time and eventually he flew off - it is amazing and heart warming when that happens!
I love your wee Teddy - he looks gorgeous.
Your crocheting is beautiful too.
Blessings
Maxine

Muffin sa...

Her var det masse fint, håndarbeid og hund og mye som jeg liker å titte på,kommer veldig snart tilbake! Hilsen følger nr 253 :)

Kjersti sa...

Så mange nydelige sommerbilder du har tatt May, og tagene dine var riktig lekre!
Kos deg videre i sommeren!
Klem fra Kjersti:)

mette sa...

Ja, ja, 1 og en halv dag på stranda er bedre enn ingen dager på stranda. Vi får håpe sola kommer tilbake...

Nydelig babyteppe du lager. Heldige er de som får dem:)) Tagsene dine er sååå flotte og dyrebildene dine likeså:))

Ha en flott helg, kjære deg:))

Heidi sa...

Lekre tags!
Takk for at du deltar på Vintage utfordringen:)
Nydelig hund du har også.
Klem, Heidi:)

Spirea sa...

Ramlet innom bloggen din i dag og har sittet her og kost meg. For en skjønn blogg du har - og så mye fint du deler...Du, for en herlig liten fugl forresten...for å ikke snakke om den lille fine hunden din :) Ønsker deg en fin uke - og jeg titter gjerne innom deg igjen :) klem til deg

Anonym sa...

Kjempeflott og takker for deltakelse i Scrappeglede i Målselv :)
Klem DT Lilli