lørdag 28. januar 2012

Pink card and a fairy freebie:)

A few days ago I made this drawing of a fairy, and today I had the time to make a card with her:) She is coloured with watercolour pencils, and the wings are decorated with Stickles stardust. I have also put on some gems, a laceribbon and a bow, some small hearts and a little tag that says "thinking of you". I have not used any patterned papers, but embossed the pink paper behind the image with Distress worn lipstick.


For noen dager siden tegnet jeg denne feen, og i dag hadde jeg tid til å lage et kort med henne:) Hun er fargelagt med akvarellblyanter, og vingene er dekorert med Stickles stardust. Jeg har også satt på noen rhinstener,et blondebånd og ei sløyfe, noen små hjerter og en liten tag. Jeg har ikke brukt noen mønsterpapirer, men embosset det rosa arket bak motivet med Distress worn lipstick.



I will enter this card to some challenges/ kortet skal være med i noen utfordringer:

saturday challenge - ribbons
allsorts challenge - one or more hearts
chocolate, coffee & cards - thinking of you/missing you
crafty catz weekly challenge - things with wings
flutterby wednesdays - embossing (with butterfly, fairy or angel)
cute card thursday - you`re a gem
crafts and me challenges - pink and sparkly

And if any of you like the digi, you are welcome to use it on your cards or projects. But i hope you are so kind and link back to me if you do:)
Wish you all a great weekend:)

Hvis noen av dere liker digi`en, må dere gjerne bruke den på kortene deres. Men jeg håper dere er snille og linker tilbake til meg hvis dere gjør det:)
Ønsker dere alle en flott helg:)




Stor klem fra
post signature

torsdag 26. januar 2012

One layer card and a freebie:)

Jeg bruker nesten ikke å lage "ett-lags kort" lenger. Det er jo så mange fine ting å pynte dem med at det blir nesten litt overfylt på dem i stedet:) Men i dag har jeg laget et som er helt enkelt, og nesten uten pynt:) I stedet har jeg funnet en tekst som jeg skrev ut på selve kortet. Eneste pynt er en blondesløyfe og en sommerfuglcharm. Alle stemplene er fra Kort og godt.

I hardly make "one-layer cards" anymore. There are just too many nice things to decorate the cards with, and sometimes I put on too mch:) But today I have made a clean and simple card, almost without anything on it. Instead I found a wonderful poem to print out on the card it self. Other than that I only put on a bow and a small butterflycharm.





Sender kortet til disse utfordringene:

card and scrap - clean and simple
ett trykk - one layer card


Det er veldig lenge siden dere har fått en tegning av meg, så det skal dere få i dag. Håper dere kan finne på noe gøy med den:) En liten babybamse til dere:)
Minner dere også på min bittelille giveaway hvis dere har lyst til å vinne to trollbarn digi`s :)


It has been a while since you got a drawing from me, but you get one today. I hope you can have fun with it:) A little babybear for you:)
I will also remind you on my small giveaway if you want to win two trollkids digi`s :)



post signature

fredag 20. januar 2012

Kort til en baby:)

I dag har jeg laget et babykort til en kollega på jobb som ble pappa til ei jente den siste dagen i 2011. Jeg har brukt hvite og rosa papirer kjøpt på Panduro, MS-punch langs kanten og til sommerfuglene, blonde kjøpt på Stoff og Stil, Nellie Snellen dies og charms fra Korthobby. De små hjertene husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt, men søte er de i alle fall:) Motivet er min egen tegning, fargelagt med akvarellblyanter. Kosekluten og kantene har fått Stickles Stardust på seg, og jeg har brukt Distress worn lipstick på sommerfuglene og rundt kantene. Stempelet er fra Kort og godt. 

I have made a card for a friend at work. He became a dad to a wonderful girl on the last day of 2011. The image is one of my own digi`s, and I have coloured it with watercolour-pencils. I have used MS-punches for the edge and the butterflies, Distress worn lipstick and Stickles stardust, some lace and charms.



Inni kortet har jeg laget en tag med noen små, søte tekster til en nyfødt. "Skostempelet" er også fra Kort og godt.

Inside I have made a tag with some sweet poems for a new baby.


Det lille metallhjertet er så nydelig synes jeg, med teksten "made with love".

I think the little heart is so wonderful, with the inscription "made with love".


Dette kortet skal være med på disse utfordringene:
I will enter this card to these challenges:

mymumscraftshop - what`s your favourite colour combo ( I like pink/white)

Takk for besøket, og ha en vidunderlig kveld:)
Thank you for the visit, and I wish you all a wonderful evening:)
post signature

tirsdag 17. januar 2012

Trollkort:))

I dag vil jeg vise dere ett kort og en tag jeg har laget med de to trollungene fra min giveaway. Den finner dere her hvis dere har lyst til å være med. Den trekkes 2. februar, da har jeg blogget i ett år:)
Jeg har brukt brun bazill til både kortet og tag`en. Ellers er de pyntet med selvlaget "mønsterpapir" og blomster, blonder. charms fra Korthobby, bokstavdies fra Cherry Lynn, litt vaskeklut fra Nille, litt Distress rundt kantene og litt søm på tag`en. Motivene er fargelagt med akvarellblyanter:)

Today I will show you a card and a tag I have made with the two trollkids from my giveaway. You can find it here if you want to join in. I will pick a random winner on February 2. when I have had my blog for one year. I have tried to make my trolls as they look in the old Norwegian fairytales. I hope you can see it:))





Kortet skal være med i denne utfordringen:

scrappekammeret - bursdag



Tag`en skal få være med her:

scrapperiket - søm
makeitmonday - anything goes

Så ønsker jeg alle en fin dag :)

  post signature

torsdag 12. januar 2012

Kalender 2012 :)

Jeg har laget kalender for 2012 til mine to døtre:) Kunne selvfølgelig kjøpt en til dem, men det er jo så koselig å lage. Og så blir det litt mer personlig. Bildet under er tatt på julaften, og det var bare en helt fantastisk kveld:) SÅ glad i de to jentene mine, og jeg er så heldig som har dem:)))

I have made a calendar of 2012  for my two daughters:) I could just have bought one for them, but it is more fun to make one. And it is more personal. The picture is taken on Christmas Eve, and we had a wonderful evening:) I love my two girls, and I`m so lucky to have them:)))
 Jeg har sett noen få kalendere rundt omkring på nettet, og fikk så lyst til å prøve jeg også. Så var jeg så heldig å finne en flotte side hvor jeg kunne laste ned kalender for 2012. Du finner den her. Så var det bare å sette i gang, og jeg koste meg SÅ med å lage den. Først måtte jeg finne en bakgrunn. Siden jeg ville ha den litt stor, måtte det være noe litt stivt, og hva er vel bedre enn baksiden på en gammel tegneblokk?

I`ve seen a few calendars around on internet, and wanted to try to make one myself. I had such a great time making it. It is made on the backside of an old drawing pad.


Den ble malt med et tynt lag Gesso.


Mens den tørket, laget jeg ferdig månedene. De ble klippet ut, limt på tykkere papir og svertet med Distress Vintage Photo.


Så fant jeg et stykke med gammel strie som jeg har hatt i minst 10 år og limte på bakgrunnen.


Den fikk også et lag med gesso, og her malte jeg med vilje litt ujevnt.


Så var det det gøyeste igjen, pyntingen:)) Jeg har ikke brukt noen mønsterpapirer, bare gamle rester av beige fotokartong. Jeg  har brukt masse dies og laget bokstaver, blomster, hjerter og nøkkel.



Brukte mye Distress Vintage Photo også på det jeg skar ut:) Og etter litt tenking, liming, omrokkering, tenking og mer liming ble dette resultatet:)) I tillegg til dies brukte jeg metallsommerfugler fra korthobby, halvperler og stempel fra Kort og godt, blonde kjøpt på Stoff og Stil og litt kjøkkenklut fra Nille:) Og slik ble kalenderen min seende ut til slutt:))









Og kalenderen min skal få lov til å bli med på disse utfordringene:

papirdokkene - noe gammelt og noe nytt ( jeg har brukt gammel strie og mine nye bokstavdies)
scrapalong - anything goes
papercutz challenge - It`s a brand new year
vintage udfordring - altered art project (jeg har dekorert baksiden av en tegneblokk)
anything goes - anything goes
craftyboots challenges - new beginnings
ooh-la-la-creations - new beginnings
pollycraft challenge - anything but a card


Ønsker alle en flott kveld videre:))
Klem fra

  post signature

fredag 6. januar 2012

Shabby Chic-kort:)

I dag har jeg laget et kort i Shabby chic stil.  Og jeg har brukt litt av hvert for å få det ferdig:) Jeg skulle egentlig rydde i alt papiret som hoper seg opp i husholdninga, og stoppet opp ved en kartong til en pizza og en hvor julens surkål en gang var. Og jeg tenkte; de er jo veldig flotte å bruke til kortene mine i stedet for å kaste dem. Dermed var det slutt på ryddinga, og jeg begynte på kortprosjektet mitt i stedet:)

Første skritt var å få kuttet opp kartongen, og gjøre den om til vakre deler til kortet:) Fram med Big Shot, dies, gesso, malekost og distress.




En runde i Big Shot`en


Et tynt lag med Gesso


Noen biter fikk Distress Worn Lipstick og Walnut Stain rundt kantene,


og noen fikk bare Walnut Stain rundt:)De rosa bitene kommer på et senere kort.


Da jeg var ferdig med dette, begynte jeg å sette sammen selve kortet. Og utenom pizzapapir, har jeg brukt fotokartong, et litt blankere papir i off-white som jeg har brukt MS- punch på langs kantene, kjøkkenklut fra Nille, et motiv fra nettet som har fått litt gesso rundt kanten, en blonde, noen halvperler inni blomstene, to metall- ornamenter som også har blitt malt hvite, en liten tag og papirsnor. Stempelet er kjøpt for mange år siden på Panduro. Synes det er bra å finne ting å bruke som koster lite, det er bare fantasien som setter grensene. Og jeg tror at både pizza- og surkålkartongen er fornøyd med å havne på et kort i stedet for i papirsøpla;)))


Dette kortet skal få være med på disse utfordringene:

Kort o`mania - Punch it! Dies it! Cut it!
scrappekammeret - bursdag
anonyme scrappere - Shabby chic + maling/blonder/lag på lag/foto i svart/hvit
scrapalong - Anything goes

MINNER OM MIN LILLE GIVEAWAY HER HVIS DU HAR LYST TIL Å VÆRE MED:)

Så ønsker jeg dere alle en kjempefin helg:)
Klem fra

 post signature

onsdag 4. januar 2012

Giveaway:)

Nå er det ca en måned igjen til jeg har hatt denne bloggen i ett år. Jeg har tenkt å feire det med en liten giveaway. Det blir ikke noen store greier, men dere som har vært innom her, har vel sett at jeg tegner en del digi`s og deler med dere.  Så det jeg vil gjøre er å gi to av mine tegninger til bare en av dere. De er helt nye, og ikke publisert før. De vil heller ikke bli publisert senere. Så hvis du liker dem, og har lyst til å være med, vil jeg bare at du skriver en kommentar på dette innlegget. Det er selvfølgelig veldig koselig hvis du legger deg til som følger også, men det er helt frivillig:) Den 2. februar, som er ettårsdagen for bloggen min, trekker jeg en vinner. Lykke til:))


I have had this blog for almost a year now. And I want to celebrate it with a small giveaway. It is not so much, but if you have been visiting me , you have seen that I draw digi`s and share with you now and then. So my giveaway will be two drawings to one of you. They are new, and are not published before.  And they will not be published later. So if you like them, and want to join in, all you have to do is write a comment on this post. Of course I will be happy if you become a follower also, but you don`t have to:) On Febrary 2., the one year anniversary for my blog, I will pick a random winner. Good luck:))


Og  her ser dere de to trollungene dere kan vinne:)
 Here you can see the two trollkids you can win:)





Hugs from May Brit:))